Leverans & Retur

Fraktkostnader & Leveranstider

Se våra fraktpriser nedan. Fraktkostnaden för varje land kommer att verifieras i varukorgen. Vi skickar alla beställningar normalt inom tre arbetsdagar efter att vi har fått in dem och leveranstiderna anges i arbetsdagar. Alla beställningar skickas från Helsingfors i Finland.

Vänligen beakta att leveranser kan ta längre tid under kampanj och reaperioder.

VI ERBJUDER FRI FRAKT FÖR ALLA BESTÄLLNINGAR ÖVER 2 500 KR.

You cannot cancel the order if it has been processed. Not collecting the package is not enough for canceling.You need to pick up the package and return it. This also applies to click & collect orders.
If the order is not picked up and the carrier returns it to our warehouse, we will charge a 10€ (100 SEK) return fee.

Dhl express ODD service

DHL Express On Demand Delivery (ODD) erbjuder dig möjligheten att välja det leveransalternativ som bäst passar dina behov.

  • När din beställning har skickats får du ett separat leveransmeddelande från DHL Express.
  • DHL ODD kommer att meddela dig via e-post och/eller SMS angående din försändelse och beräknat leveransdatum/-tid. Om tiden inte passar ditt schema kan du anpassa din leverans via DHL ODD. Du kan bestämma hur, var och när leveransen ska ske, på en tid och plats som passar dig bäst.

Returpolicy

Vår webbutik erbjuder 14 dagars returtid från det datum du mottog din beställning. Villkoren för returen är att produkten ska vara oanvänd och prislappen och etiketter ska vara kvar.

Vi erbjuder kostnadsfria returer och en förbetald returetikett med din beställning. Ett returpaket kan innehålla flera varor eller beställningar.

CHRISTMAS TIME EXCEPTIONS: Extended return policy until 6.1.2024 for all orders made during 1.-24.12.2023.

Observera att om du valt annat än det billigaste frakt alternativet, återbetalar vi inte den överskridande summan av fraktkostnaden, såvida du inte har fått en felaktig eller defekt vara.

Observera också att du inte kan annullera beställningen om den redan har behandlats. Att inte hämta beställningen räcker inte heller som annullering. Om paketet inte hämtas och transportören returnerar det till vårt lager, tar vi ut en returavgift på 100 SEK.

Hur du returnerar din beställning?

Återbetalning

Din återbetalning kommer att behandlas inom tre dagar efter att vi har tagit emot din retur på vårt lager. Observera att om du valt annat än det billigaste fraktalternativet, återbetalar vi inte den överskridande summan av fraktkostnaden, såvida du inte har fått en felaktig eller defekt vara.

Observera att det kan ta 2-14 arbetsdagar innan återbetalningen visas på ditt kontoutdrag. Detta beror på vilken betalningsmetod du har använt och ligger utanför vår kontroll. Om du har valt att betala med kreditkort kommer din återbetalning att krediteras till samma kort som användes när beställningen gjordes. I vissa fall kan vi inte göra detta, om kortet nekas, spärras eller har gått ut. Om du inte har fått din återbetalning inom den förväntade tiden kan du kontakta Klarna eller PayPal, beroende på vilken betalningsmetod du ursprungligen valde.

Fri frakt över 250 euro

Säkra betalningar & fria returer

Snabb leverans