Jobba hos Andiata

Välkommen till Andiatas karriärsida. Här annonserar vi våra lediga jobb och praktikplatser på vårt huvudkontor och i vår butik. För att stödja Andiatas tillväxt letar vi ständigt efter talangfulla medarbetare som vill ansluta sig till vårt team.

Våra avdelningar för design och mönstertillverkning, produktionsledning, inköp, marknadsföring, logistik, grossistverksamhet, e-handel och ekonomi finns på vårt huvudkontor i Vallila i Helsingfors.

Vi erbjuder regelbundet praktikplatser för studenter inom de områden som nämns ovan. Vi uppskattar särskilt förmågan att arbeta i grupp, flexibilitet, kreativitet, noggrannhet och förmågan att använda Adobe-program, men en aktiv och självgående attityd är det viktigaste för oss.

Om du inte hittar någon lämplig ledig tjänst på den här sidan kan du alltid skicka in din ansökan till oss på: rekry@andiata.fi

Observera! Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter för rekrytering. Vi kommer att behandla din information konfidentiellt och den information du lämnar kommer endast att ses av personer som är involverade i rekryteringsprocessen. Vi sparar alla ansökningar i 6 månader. Meddela oss om du inte vill att din ansökan ska sparas så länge eller om du vill att dina personuppgifter ska raderas.